Voorwaarden

De hier aangeboden boeken en aanverwante stukken zijn, rekening houdend met hun ouderdom, in goede staat, tenzij anders vermeld.

Alle bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

De prijzen zijn in euro en wegens ‘marge regeling’ vrij van btw met uitzondering van de prijzen voor onze nieuwe boeken die inclusief 6% btw zijn. Verzendkosten worden extra berekend en zijn voor rekening van de koper. Ook het risico van verzending is voor de koper.

Wij hanteren vaste verzendtarieven per zending. Voor België en Nederland is dit € 5,50 per bestelling. Vanaf € 100 is verzending gratis.

Voor verzendingen naar andere Europese landen wordt een vast verzendtarief van € 16,00 per bestelling in rekening gebracht. Voor levering buiten Europa kunnen bijkomende kosten worden aangerekend. Neem hiervoor met ons contact op.

Mocht bij ontvangst van een zending de bestelling niet aan de verwachtingen voldoen heeft de koper het recht deze binnen de vier dagen degelijk verpakt op eigen kosten te retourneren. Na ontvangst in goede orde wordt het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugbetaald.

Alle betalingen voor te verzenden bestellingen dienen vooraf te worden geregeld via overschrijving naar bankrekening 409 8583911 37 ten name van Demian.

IBAN BE35 4098 5839 1137
BIC KREDBEBB

  • Bij afhaling in de winkel kan uiteraard ter plaatse worden betaald.
  • Elke bestelling blijft ons eigendom tot de betaling is voldaan.
  • Uw bestelling wordt maximaal 10 dagen gereserveerd.

Afbeeldingen

Tenzij anders vermeld zijn de afbeeldingen van de winkelwaar op deze site eigendom van Demian. Afbeeldingen mogen alléén hergebruikt worden, als Demian expliciet als bron wordt gemeld.